Billies el

Belysning

tjänster

Belysning

För att uppnå ett gott resultat, så inleder vi alla större projekt med en belysningsplan, dvs. en god projekt beskrivning om vad det är som vi skall uppnå. 

Med detta som grund gör vi sedan en ljusberäkning så att du kan göra rätt val av armaturer och som du önskar ska finnas i din bostad, eller på ditt kontor. Med beräkningen som hjälp, är det sedan möjligt att uppnå det resultat som ni vill uppnå med er belysningsanläggning.

Så arbetar vi med belysning

När vi projekterar en belysning oavsett var det är någonstans, så strävar vi alltid efter att det skall bli en så behaglig arbetsmiljö/boendemiljö som möjligt. Det är viktigt att den lyser upp bostaden eller arbetsmiljön under den mörka årstiden. Men inte bara det. Som din lokala elektriker i Södertälje, Botkyrka, Huddinge, Södertörn och i Nykvarn är vi måna om att er elanvändning ska  bli så energisnål som möjligt.

Vi ser även till så att er anläggning skall få en så optimal driftsekonomi under sin livscykel som det bara är möjligt. När det kommer till allt nytt som händer på elmarknaden ser vi till att hänga med så gott det går. Vi ser att det händer mycket inom elbranschen, då elen är bland det absolut viktigaste som händer för att ställa om hela vårt samhälle till miljö- och klimatsmart värld.

info

Många nya belysningsprodukter

Det kommer mycket ny teknik och belysning varje år, såsom inom LED-belysning som kommer mycket starkt nu. 

Vi hjälper gärna våra kunder med val av lämpliga belysningsarmaturer samt med ljusberäkningar, payoff/energibesparingskalkyler.

Ta kontakt och berätta gärna vad vi kan hjälpa er med! Vi är din lokala elektriker i Södertälje, Huddinge, Botkyrka, Södertörn och Nykvarn!

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Copyright © 2022 Billies el AB.