Din lokala elektriker på Södertörn

Behöver du hjälp av en pålitlig och erfaren elektriker? I så fall kan vi på Billies El hjälpa dig. Vi utför elinstallationer, felsökning, installation av belysning och mycket mer, på hela Södertörn. När du anlitar oss kan du dessutom använda ROT-avdraget för att få en extra billig tjänst!

Vårt mål är att uppfylla alla våra kunders önskemål, samtidigt som vi följer vår kvalitets- och miljöpolicy. Med hjälp av våra behöriga elektriker kan du känna dig säker på att få godkända elinstallationer som är enkla att underhålla och felsöka.

Det är våra välutbildade, kunniga och erfarna elektriker som har gjort oss till en väletablerad och omtyckt elfirma. Vi vet hur viktigt det är med personlig service och gör alltid vårt bästa hos alla kunder. Alla elektriker har alla de certifieringar som krävs för att utföra de elinstallationer du behöver hjälp med.

Många nöjda kunder

Våra elektriker är tillgängliga året runt för olika typer av elinstallationer på Södertörn. Vi håller den budget du har och ser till att leverera godkända elinstallationer och använda material av högsta kvalitet. Vi sätter dessutom stort värde på att avsluta våra projekt i tid. På så sätt slipper du fördröjningar och tråkiga väntetider. Du kan boka hjälp av oss med de flesta projekt i ditt hem där el är iblandat.

Elektriker Södertörn

Stora och små projekt inom din budget

Vi är ett personligt företag som lägger stor vikt på att du som kund ska bli nöjd. Om du är i behov av en elektriker för arbeten på Södertörn, så kan du anlita oss för följande tjänster:

  1. Elinstallationer
  2. Belysning
  3. Styr och regler
  4. Felsökning
  5. Passersystem

Som din elektriker på Södertörn kan vi hjälpa dig med det mesta som rör elen i din bostad. Vi utför vanliga elinstallationer såsom nya vägguttag, byte av spis och tvättmaskin, ombyggnad av el vid större renoveringar av till exempel kök och badrum samt i nyproduktioner av hus.

För belysning hjälper vi dig med planering och installation av din belysningsanläggning för en energisnål belysning med behagligt ljus i olika miljöer. Vi hjälper dig givetvis även med felsökningar, installation av passersystem och enklare former av automatisering i tuffa industrimiljöer.

Certifierad elektriker ger trygga installationer

Att på egen hand hänga upp lampor, installera en spis eller felsöka i proppskåpet kan upplevas som svårt och läskigt. Om man inte har någon vana eller erfarenhet av el så kanske man helst vill hålla sig borta. Att installera passersystem eller stora belysningsanläggningar är ännu svårare och än mer komplicerat. Vi på Billies el hjälper dig därför mer än gärna med såväl små som stora projekt där elektricitet är den gemensamma nämnaren.

Vår professionella expertis och över 20 år långa erfarenhet gör det möjligt för dig att få snabb och effektiv hjälp och resultatet blir en trygg och säker elinstallation. Genom att direkt ta hjälp av en kunnig och certifierad elektriker som verkligen kan elinstallationer slipper du felaktigt utföra elinstallationer som i slutänden kommer att kosta dig mer än vad det smakar.