Billies el

Elinstallationer

tjänster

elinstallationer

När du behöver renovering av elen i ditt hus, som privatperson med ROT-avdrag, eller som företagare på kontor eller i industri, så erbjuder vi elinstallationer som till exempel vid byte av spisar, tvättmaskiner, kompletteringar av vägguttag, ombyggnad av el i samband med köksrenovering och badrumsrenoveringar.

Vi erbjuder även elinstallationer för nya hus och nya eldragningar. Har du ett byggföretag som behöver en lokal elektriker i Södertälje för de hus som ni bygger? Vi är erfarna elektriker i Södertälje som arbetar som underleverantörer till större byggföretag och större byggen.

Stor kunskap och kompetens

När vi utför eldragningar, exempelvis i byggnader för nyproduktion ser vi till att utföra dem med stor kunskap och kompetens. Vi är certifierade elektriker i Södertälje som arbetar med allt som har med eldragningar och elrenoveringar att göra. Vi kan både dra nya eldragningar i nybyggda hus, och utföra reparationer och hela elrenoveringar i befintliga hus.

Vi är erfarna elektriker i Södertälje och har redan fått många nöjda kunder. Vi ser alltid till att våra kunder blir nöjda med våra elinstallationer. Bor ni i Södertälje, Huddinge, Botkyrka – i södra Storstockholm ända till sörmländska Nykvarn och behöver elinstallation i er bostad, med ROT-avdrag, eller på kontoret eller i er industri; anlita din lokala elektriker i Södertälje!

info

Anlita oss för alla slags elinstallationer

Ska ni renovera ert hus, eller bygga en tillbyggnad? Då behöver ni säkert nya eldragningar för renovering och tillbyggnad. 

Vi har utfört många sådana elinstallationer i nya hus, i tillbyggda hus och efter stora renoveringar. Om ni behöver byta vitvaror, erbjuder vi oss även att utföra elinstallationer för sådana byten. Vilket elarbete ni än behöver så kan vi göra det!

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Copyright © 2022 Billies el AB.