Laddstolpe BRF

Dags skaffa laddstolpe för er BRF?

Anlita Billies el för installation av din laddstolpe i Stockholm
Anlita Billies El för installation av laddstolpe i Stockholm med tillhörande laddbox!

För alla som bor i en bostadsrättsförening finns det flera alternativ för er BRF och som behöver ladda en elbil. Vi är din lokala elektriker i Södertälje och som arbetar med att bygga och installera laddstolpar för BRF:er i hela Storstockholm.

Anlita oss för en elinstallation av laddstolpe med tillhörande laddbox i er BRF!

Laddboxen fungerar precis som laddstolpen och kan monteras förslagsvis på husväggen, nära er parkering, i ett garage eller intill carport. Allt fler svenskar väljer att köpa elbil och vi ser även hur biltillverkarna själva alltmer fokuserar på elbilar. De gamla dieselbilarna kommer successivt att fasas ut. En investering i en laddstolpe för BRF:er, är en ren investering för framtiden.

Just nu finns det väldigt många fina subventioner och ekonomiska incitament som till exempel subventionering av elbilsköp. Visserligen är elbilar fortfarande är dyrare att köpa än dieselbilar, men i det långa loppet kommer elbilen förmodligen att tränga undan andra bilar på bilmarknaden.

Visionen är att ju fler som köper elbilar och låter installera laddstolpar för bostadsrätter, med tillhörande laddbox, desto lägre kommer priserna på sikt att bli. Det kostar dessutom betydligt mindre per mil att köra en elbil jämfört med att köra på fossilt bränsle.

Anlita oss för elinstallation av laddstolpe

Billies El hjälper dig som vill installera en laddstolpe i er BRF. Vi ger er vägledning genom hela processen och hjälp att välja rätt laddbox – just för er bostadsrättsförening. Vi kan presentera olika typer av laddboxar som passar laddstolpar för er BRF. Laddstolpar till elbilsladdning bör inte installeras på egen hand. Ni behöver en auktoriserad elektriker som kan utföra installationen.

Avdrag på 50% för grön el

För att främja användandet av elbilar i Sverige har regeringen beslutat att alla som installerar en laddbox eller laddstolpe ska få ta del av ett grönt skatteavdrag på upp till 50%. Det gröna avdraget gör att det blir mycket prisvärt för alla som vill installera en laddbox och laddstolpe i er BRF. Det här är en investering för er bostadsrätt som alla i er BRF kommer att ha glädje av. Inom en snar framtid kommer utrustning likt denna vara standard för alla BRF:er.

Allt fler bostadsrättsföreningar inser värdet av att kunna erbjuda sina boende laddstolpar på området. Billies EL har lång erfarenhet av att installera laddstolpar för just BRF:er. Det här är en mycket smart investering för varje bostadsrättsförening och någonting som höjer anseendet på föreningen och på sikt kan ha en positiv inverkan på värdet av lägenheterna.