Billies el

om oss

info

Om din lokala elektriker i Söderort

Billies el är din elektriker i  Södertälje, Huddinge, Nykvarn och Södertörn och registrerades 2003.

Innan det arbetade grundaren, Mark Abrahamsson, på Scania som maskiningenjör och syftet var att hålla nuvarande elkunskaper kvar. Dessutom saknade jag att arbeta praktiskt med mina händer då jag jobbade som tjänsteman. Då jag har jobbat i 20 år på Scania först som industrielektriker och sedan som eltekniker och avslutningsvis som maskiningenjör, så är detta med allmän och industriell el något som vi i firman behärskar väl.

Från och med augusti 2008, började jag arbeta heltid med min nuvarande elfirma. Den har utvecklats fint sedan dess med många nöjda återkommande kunder. Jag utför arbeten i hela Storstockholmsområdet, Södertälje, Järna, Nykvarn och på Sorundasidan av Södertörn.

Jag måste också klargöra att jag inte är partiledaren för Nationaldemokraterna samt att jag inte delar deras åsikter i den politik som dom representerar. Han som är ledare för dem har ett snarlikt namn som mitt.

Tveka inte att kontakta oss för hjälp och information när du behöver en elektriker i Södertälje. Vill du ha referenser så är det bara att du hör av dig om du är en ny kund och undrar vilka vi är och vad vi klarar av. Beroende vilken typ av kund du är så kan vi ge dig referenser från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag. 

info

Spara pengar genom att välja rätt!

Vår långa erfarenhet inom elområdet gör att vi ofta kan identifiera och åtgärda fel i elinstallationer snabbt. Felaktigt utförda elinstallationer utgör en stor risk i många hem, och beror ofta på att någon har velat spara pengar genom att göra arbetet själv, eller anlitat den billigaste firman. Att spara pengar på elarbeten kan dock stå dig dyrt i längden eftersom felaktiga elinstallationer är en vanlig orsak till bränder. Är det så att du gjort arbetet själv eller anlitat en oseriös elektriker, får du tyvärr inte någon ersättning från ett försäkringsbolag. Därför är det mycket viktigt att alltid anlita certifierad elektriker i Södertälje!

info

Vårt miljötänk

Vår policy när det gäller miljön är att vi ständigt skall förbättra vår verksamhets miljöprestanda, så långt det är ekologiskt motiverat, tekniskt möjligt samt ekonomiskt rimligt.

Detta gör vi genom att:

  1. Där så är möjligt, samarbeta med leverantörer som har en tydligt uttalad miljöambition och att köpa miljöanpassade produkter till våra projekt.
  2. Minska den för miljön negativa effekten av våra transporter.
  3. Öka vår kunskap och engagemang i miljöfrågor som berör oss.
  4. Kartlägga och följa den miljölagstiftning som berör vår verksamhet.
  5. Vi skall ständigt förbättra vår verksamhet med hjälp av våra rutinbeskrivningar och målformuleringar.

få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Copyright © 2022 Billies el AB.