Laddstolpe Stockholm

Dags skaffa laddstolpe i Stockholm?

För alla som bor i Stockholm och behöver en laddstolpe i Stockholm, så finns det flera alternativ. Numera kan du hitta flera laddstolpar när du behöver en som är placerad någonstans i stan. Oftast finns laddstolpar vid en parkeringplats utanför snabbmatsrestaurang eller köpcentrum. Utbyggnaden av laddstolpar i Stockholm sker ganska snabbt och valmöjligheterna blir allt fler.

Men du kan även anlita oss på Billies El för en installation av laddstolpe med tillhörande laddbox i ditt eget hem. Laddboxen fungerar precis som laddstolpen och kan monteras förslagsvis på husväggen, nära parkeringen, i en carport eller garage. Allt fler svenskar väljer att köpa elbil och vi ser även hur biltillverkarna själva alltmer fokuserar på elbilar. De gamla dieselbilarna kommer successivt att fasas ut. En investering i en laddstolpe i Stockholm för ditt hem är en ren investering för framtiden.

Just nu finns det väldigt många fina subventioner och ekonomiska incitament som ROT-avdraget, som gör det enklare att skaffa elbil. Visst är att elbilar fortfarande är dyrare att köpa än dieselbilar, men i det långa loppet vinner elbilen och ju fler som köper elbilar och låter installera laddstolpe i Stockholm och laddbox, desto lägre kommer priserna på sikt att bli. Det kostar dessutom betydligt mindre per mil att köra en elbil jämfört med att köra på fossilt bränsle.

Anlita oss för din laddstolpe i Stockholm

Billies El hjälper dig som vill installera en laddstolpe i ditt hem i Stockholm. Du får vägledning genom hela processen och hjälp att välja rätt laddbox – just för dig. Billies El har olika typer av laddboxar för den som vill installera en laddstolpe i Stockholm. En laddstolpe bör inte installeras på egen hand, utan har ska man anlita en auktoriserad elektriker som kan utföra installationen.

Anlita Billies el för installation av din laddstolpe i Stockholm
Anlita Billies El för installation av laddstolpe i Stockholm med tillhörande laddbox!

Avdrag på 50% för grön el

För att främja användandet av elbilar i sverige har regeringen beslutat att alla som installerar en laddbox eller laddstolpe i sitt hem, ska få ta del av ett grönt skatteavdrag på upp till 50%. Tänk dock på att det gröna skatteavdraget tas från samma pott som ROT- och RUT-avdraget tas från. Maxbeloppet som gäller här är 75.000 SEK per år. 

Det gröna avdraget gör att det blir mycket prisvärt för dig som vill installera en laddbox eller laddstolpe i ditt eget hem. Det här är en investering i ditt hem som du kommer att ha glädje av länge. Inom en snar framtid kommer utrustning likt denna vara standard i alla hem.

Laddstolpar för BRF:er

Allt fler bostadsrättsföreningar inser värdet av att kunna erbjuda sina boende laddstolpar på området. Billies EL har lång erfarenhet av att installera laddstolpar för just BRF:er. Det här är en mycket smart investering för varje bostadsrättsförening och någonting som höjer anseendet på föreningen och på sikt kan ha en positiv inverkan på värdet av lägenheterna.