Tjänster

Vårat mål med kunden som fokus!
Vi gör arbeten som hjälper en kund i att uppfylla deras önskemål i någon form av elarbeten samt att det vi har gjort även skall vara lätt att underhålla och att felsöka på.

Vanliga installationer!
Vi gör även vanliga installationer i form av service arbeten typ byte av spisar, tvättmaskiner, komplettering av vägguttag, ombyggnad av el i samband med köksrenovering och badrumsrenoveringar osv ända upp till hela hus i form av nyproduktion.
Förra året gjorde vi 3 st. hus med all el i dom.

Belysning
För att uppnå ett gott resultat, så inleds alla större projekt med en belysningsplan, dvs. en god projekt beskrivning om vad det är vi skall uppnå. Med detta som grund görs sedan en ljusberäkning så att rätt val av armaturer kan göras.
Med beräkningen som hjälp så är det sedan möjligt att uppnå det resultat som kunden vill uppnå med sin belysningsanläggning.
När vi projekterar en belysning oavsett var det är någonstans så strävar vi alltid efter att det skall bli en så behaglig arbetsmiljö/boendemiljö som passar den mörka årstiden bra samt att den skall bli så energisnål som möjligt samt att anläggningen skall få en optimal driftsekonomi under sin livscykel.
Vi försöker hänga med så gott det går på marknaden med all ny teknik och belysning som kommer varje år, allra helst led som kommer mycket starkt nu.
Vi hjälper gärna våra kunder med val av lämpliga belysningsarmaturer samt med ljusberäkningar, payoff/energibesparings kalkyler.

Styr och Regler
Vi kan hjälpa kund med enklare former av automatisering samt att utrustningen även skall vara lätt att underhålla och att felsöka på.
Vi har bra erfarenheter av tuffa industrimiljöer och vet vilka saker som krävs för att man skall få riktigt bra och driftsäkra anläggningar.

Felsökning & reparationer & elreperatör
Felsökning och reparationer av elanläggningar är också en del av vår verksamhet. Vi kan göra detta på både fastighets utrustningar och på produktionsmaskiner. Vi passar även då på att ge rekommendationer till kunden om det skulle upptäckas att det finns brister på elanläggningen vid ett sådant uppdrag. 

Problemlösning
Vi har också en gedigen erfarenhet av mycket komplicerad problemlösning i t.ex. fastigheter, belysningsanläggningar samt i produktionsanläggningar.
Det vanligaste uppdraget brukar vara att höja tillgängligheten och bli av med onödiga störningar i en produktionsutrustning. Det kan vara allt ifrån enkla ingrepp till mycket mer ingående annalyser för att finna komplexa fel och orsaker till störningar i ett produktionssystem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

december 2019
M T O T F L S
« mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031